Hvis du klikker på „Accepter“, gemmer vi teknisk ikke nødvendige cookies (også fra tredjepartsudbydere) for at kunne give dig et brugervenligt online-tilbud og kunne forbedre vores service og tilpasse den endnu bedre til dine interesser. Du kan til enhver tid trække din godkendelse tilbage her. Vi gemmer teknisk nødvendige cookies, selv om du ikke klikker på „Accepter“.

CLAAS bruger også „Google Analytics“ for at tracke din brugeradfærd. Google behandler dine brugerdata med henblik på stille anonyme statistikker over brugeradfærd til rådighed for CLAAS. Google benytter også dine data til egne vilkårlige formål (fx profildannelse) og sammenfører dine data med data fra andre kilder. Google gemmer om nødvendigt dine data uden for den Europæiske Union, fx i USA via Google LLC. Både Google og statslige myndigheder har adgang til dataene. 

Yderligere informationer findes i vores information om databeskyttelse.

Acceptér

Om CLAAS

CLAAS er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1913 og er en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner. Virksomheden, med hovedkontor i Harsewinkel i Tyskland, er europæisk markedsleder på mejetærskere. CLAAS er førende i verden i en anden stor produktgruppe, selvkørende finsnittere. CLAAS er også en af de bedste med verdensomspændende landbrugsteknik i traktorer, ballepressere og græsmaskiner. CLAAS’ produktprogram består også af avanceret landbrugsteknologi. CLAAS beskæftiger mere en 11.400 medarbejdere verden over og rapporterede en omsætning på 3,8 milliarder euro i regnskabsåret 2019.

Danish Agro Machinery A/S

Danish Agro Machinery A/S er den danske importør af CLAAS landbrugsmaskiner samt Spearhead redskaber. Vi har til huse i Fredericia, hvorfra vi understøtter det danske netværk af forhandlere med salgssupport, logistik, markedsføring, servicesupport, reservedelssupport og finansiering.

Danish Agro Machinery A/S er datterselskab af den internationale grovvarekoncern Danish Agro.

Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget. Koncernen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og er ejet af 9.000 danske landmænd.