Hvis du klikker på „Accepter“, gemmer vi teknisk ikke nødvendige cookies (også fra tredjepartsudbydere) for at kunne give dig et brugervenligt online-tilbud og kunne forbedre vores service og tilpasse den endnu bedre til dine interesser. Du kan til enhver tid trække din godkendelse tilbage her. Vi gemmer teknisk nødvendige cookies, selv om du ikke klikker på „Accepter“.

CLAAS bruger også „Google Analytics“ for at tracke din brugeradfærd. Google behandler dine brugerdata med henblik på stille anonyme statistikker over brugeradfærd til rådighed for CLAAS. Google benytter også dine data til egne vilkårlige formål (fx profildannelse) og sammenfører dine data med data fra andre kilder. Google gemmer om nødvendigt dine data uden for den Europæiske Union, fx i USA via Google LLC. Både Google og statslige myndigheder har adgang til dataene. 

Yderligere informationer findes i vores information om databeskyttelse.

Acceptér

CLAAS Service & Parts

Så det hele fungerer.

Service hos CLAAS er ikke en anonym ydelse. Det kan du være helt sikker på.

CLAAS Service & Parts

Så det hele fungerer.

Service hos CLAAS er ikke en anonym ydelse. Det kan du være helt sikker på.

Kundernes behov er vigtige.

Fra din CLAAS maskine på marken til den mindste lille del, der anvendes til daglig på din bedrift: Der er mange ting, der skal passe ind i hinanden, for at den omhyggelige såning kan resultere i en god høst, og for at al drift på gården kan forløbe uden problemer. Dag efter dag, minut efter minut – alt skal fungere upåklageligt.

Vi har alt til din bedrift.

Med vores omfattende service og sortiment af reservedele står vi altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine behov.

Vi ser fremad.

Fremsynet vedligeholdelse, nøjagtige diagnoser også pr. langdistance, omfattende reservedelslager og personlig praktisk støtte – med disse kvaliteter giver CLAAS Service & Parts dig tryghed for, at du har investeret rigtigt og sikkert.

Vi tænker og handler som dig.

Bag vores ydelse står et team af eksperter, der tager sig af din bedrifts behov – samt et omfattende produktsortiment med CLAAS ORIGINAL reservedele og CLAAS FARM PARTS, der dækker behovet for alle produkter til landbruget. Så det hele fungerer.