Hvis du klikker på „Accepter“, gemmer vi teknisk ikke nødvendige cookies (også fra tredjepartsudbydere) for at kunne give dig et brugervenligt online-tilbud og kunne forbedre vores service og tilpasse den endnu bedre til dine interesser. Du kan til enhver tid trække din godkendelse tilbage her. Vi gemmer teknisk nødvendige cookies, selv om du ikke klikker på „Accepter“.

CLAAS bruger også „Google Analytics“ for at tracke din brugeradfærd. Google behandler dine brugerdata med henblik på stille anonyme statistikker over brugeradfærd til rådighed for CLAAS. Google benytter også dine data til egne vilkårlige formål (fx profildannelse) og sammenfører dine data med data fra andre kilder. Google gemmer om nødvendigt dine data uden for den Europæiske Union, fx i USA via Google LLC. Både Google og statslige myndigheder har adgang til dataene. 

Yderligere informationer findes i vores information om databeskyttelse.

Acceptér

CLAAS connect

Din helt personlige CLAAS verden.

Forbind dig med din CLAAS maskine, og oplev din helt personlige CLAAS verden. Du modtager alle vigtige informationer om din maskine. Nye former for service skaber yderligere merværdi.

Registrer dig nu

CLAAS connect

Din helt personlige CLAAS verden.

Forbind dig med din CLAAS maskine, og oplev din helt personlige CLAAS verden. Du modtager alle vigtige informationer om din maskine. Nye former for service skaber yderligere merværdi.

Registrer dig nu

CLAAS connect. Din helt personlige CLAAS verden.

Gennem forbindelsen til din CLAAS forhandler kan du 24/7 identificere reservedelene, kontrollere om de er på lager og bestille dem med et klik. Du kan også bestille driftsmidler og tilbehør til landbruget.

Flere nyttige funktioner som fx ballekalkulatoren eller smøremiddelguiden giver dig hurtigt værdifulde oplysninger om din maskine.

Registrer dig nu

CLAAS connect forbinder. Og du står i centrum.

Mennesker

  • Gennem styrkelse af samarbejdet og kommunikationen mellem dig, din forhandler og CLAAS
  • Gennem adgang til et tilbud, der passer til dig

Maskiner

  • Gennem opkobling mellem dig og din CLAAS maskine
  • Gennem enkel og sikker adgang til informationer, data og services

Systemer

  • Gennem integration af alle systemer på en central platform
  • Gennem adgang til nye funktioner og features

Køb af reservedele online.

Parts Shop

Bestil dine CLAAS ORIGINAL reservedele, driftsmidler og tilbehør online - uafhængigt af tid og sted.


Elektronisk søgning efter reservedele.

Parts Doc reservedelskatalog

Vores servicetilbud, der leder dig til den rigtige reservedel: Parts Doc Online er det elektroniske reservedelskatalog fra CLAAS. Det indeholder reservedele til CLAAS høstmaskiner og CLAAS traktorer.


Sikkert styr på omkostningerne.

CLAAS ballekalkulator

Det er ikke prisen for en rulle net, garn eller folie, der er afgørende – det, der tæller, er omkostningerne pr. balle. Med denne kalkulator kan du helt enkelt beregne forbruget og omkostningerne til balleemballagen.